Celulit Ekspert - Eksperti za skidanje celulita, brzo mršavljenje i lepotu

Vanquish i stomak izgubiš

Vanquish i stomak izgubiš

Vanquish i stomak izgubiš

Vanquish i stomak izgubiš


Wanquish-baner

Zašto Vanquish?

  • Najbolji rezultati do sada
  • Najkraće vreme mršavljenja
  • Bezbolna i komforna procedura
  • Tretman traje samo 30 min
  • Klinički proverena tehnologija

Kontakt
Upoznajte nas

 

Vanquish je revolucionarna neinvazivna metoda za mršavljenje, poznata i kao bezkontaktna liposukcija. Ova procedura prva u svetu koristi široko polje selektivne radio frekfencije u cilju mršavljenja i eliminacije masnih naslaga bez ikakvog kontakta sa pacijentom!

On će Vam pomoći da se bez ikakve muke, oslobodite masnih naslaga i sala na stomaku i drugim problematičnim regijama – pogledajte video snimak kako ovaj tretman izgleda

Savršen stomak za 2-4 nedelje!

Svakodnevno nam dolaze klijenti koji ili nemaju kada da vežbaju ili vežbaju redovno i pokušavaju sa raznim dijetama ali jednostavno se ne mogu otarasiti masnih naslaga na stomaku. Ovo nije Vaša krivica jer je ovo najproblematičnija regija na telu!!!

Cellulite Expert sada ima brzo i lako rešenje za to – Vanquish potpuno uklanja masne naslage na stomačnoj regiji bez ikakvog kontakta sa Vama

vanquish1

Vanquish koristi revolucionarnu metodu radiofrekfentnog polja koja zagreva masne naslage u cilju topljenja masnog tkiva.

vanquish2

Metoda potpuno bezbolna i odobrena od strane američke agenije za kontrolu hrane I lekova (FDU) što garantuje najviši nivo bezbednost I efikasnost same metode, a njenu sigurnost i kvalitet potvrđuju i naši brojni korisnici koji su ga isprobali!

Prednost Vanquisha u odnosu na druge metode je to što za razliku od drugih neinvazivinh precedura (kojima je potrebno tretiranje više manjih regija koje traju i po nekoliko nedelja) Vanquish obuhvata najveću površinu za tretiranje u industriji ovakvih aparata i daje neverovatan rezultat za samo 30 minuta!

Koliko mi je tretmana potrebno da smršam ?

Prvi rezultati mršavljenja se vide 1 do 2 nedelje posle prvog tretmana, a za savršen rezultat se preporučuje se 1 tretman nedeljno u periodu od 4-6 nedelja.

Šta nakon tretmana ?

Da bi se pojačao efekat, nakon terapije preporučujemo unos veće količine tečnosti i fizičku aktivnost (dovoljno je pola sata brzog hoda nakon tretmana).

Nuspojave ?

Nuspojave su uključuju blago crvenilo, toplotu, i osetljivost tkiva. Ovi neželjeni efekti se javljaju u poslednjim minutima tretmana i mogu da traju najviše sat vremena nakon tretmana.

Kakva je procedura za Vanquish ?

Nakon sto pacijenta udobno smestimo, postavljamo aplikator nad problematičnom regijom. Ovaj postupak se sprovodi bez kontakta, tj uredjaj ne dolazi u direktan kontakt sa pacijentom. Tretman počinje tako sto uredjaj meri propustljivost masnog tkiva i počinje da podešava svoje parametre u odnosu na masno tkivo. Terapeut prati reakciju pacijenta i podesava jačinu aparata u toku tertmana. Abdomen I bokovi “Love handles” se tretiraju za 30 min.

Cena Vanquish tretmana:

  • 1 Tretman 200 EUR
  • 4 Tretmana 800 EUR
  • 6 Tretmana 1000 EUR

Pogledajte slične tretmane

 

Za detalje o Vanquishu, trenutnim popustima i cenama, pošaljite poruku ili pozovite 011 / 240 45 45

Polja obeležena * su obavezna.