Celulit Ekspert - Eksperti za skidanje celulita, brzo mršavljenje i lepotu

Mezoterapija

Mezoterapija

Mezoterapija

Mezoterapija


mezoterapija

Zašto mezoterapija?

  • Mezoterapija Cellu Care je nova i izuzetno uspešna terapeutska metoda koja se koristi za lečenje celulita od I do III stepena i razgradnju lokalizovanih masnih naslaga.
  • Tretman je izuzetno efikasan, siguran i daje odlične rezultate u praksi!
  • Iako se radi o igli, tretman ne boli jer se koktel ubrizgava samo par milimaetara ispod kože.

Kontakt
Upoznajte nas

 

Mezoterapija je odličan način da se rešite nagomilanog celulita u regijama gde ga čak i uz jake vežbe nije jednostavno ukloniti (stomak, bokovi, noge i zadnjica).

Celulit je rezutat uvećanja masnih ćelija koje u kombinaciji sa usporenom venskom i limfnom cirkulacijom dovode do zadržavanja tečnosti u međućelijskom prostoru. Problem celulita nije usko vezan za višak kilograma i on je skoro neizbežan za oko 90% ženske populacije, a naročito posle puberteta usled delovanja estrogena.

Kako funkcioniše mezoterapija

Mezoterapijski koktel CelluCare se ubrizgava u hypodermis i vezuje vodu zarobljenu u masnim ćelijama, na taj način olaksava drenažu i izbacivanje viška tečnosti iz organizma što dovodi do nestajanja celulita.

Proizvod sadrži kofein, oligoelemente (mangan, cink i kobalt) i hijaluronsku kiselinu. Svaka od komponenti ima ulogu u razgradnji masnih naslaga i celulita. Kofein indirektno povećava razgradnju masnih ćelija. Oligoelementi kao što su mangan, kobalt i cink ubrzavaju metabolizam na ćelijskom nivou, a zahvaljujući prisustvu čiste hijaluronske kiseline.

Rezultati mezoterapije

mezo-pre-posle

 

Kada se preporučuje mezoterapija?

Prema AFME (Francusko udruzenje estetske medicine) mezoteraija se preporučuje onda kada postoji problem sa cirkulacijom, celulitom i viškom kilograma.

Ova metoda nudi primetno poboljšanje kvaliteta kože i potkožnog vezivnog tkiva (pomorandžine kore), smanjenje bolova u nogama kao i osećaja teskih nogu. U cilju poboljsanja efikasnosti, mezoterapiju je neophodno kombinovati sa sinergistčkim metodama (LPG, Body Progess, Elektroterapija…).

Tretman je jednostavan za primenu, siguran i daje odlične rezultate! Koliko tretmana je potrebno zavisi od trenutnog stanja organizma i tipa celulita

Popunite ovaj upitnik i preporučićemo Vam najbolju kombinaciju tretmana

Za više informacija o tretmanu, aktuelnim promocijama i cenama, pošaljite upit ili pozovite 011 / 240 45 45

Polja obeležena * su obavezna.

Pogledajte slične tretmane