Celulit Ekspert - Eksperti za skidanje celulita, brzo mršavljenje i lepotu

Mezoterapija lica

Mezoterapija lica

Mezoterapija lica

Mezoterapija lica


prp2

Zašto mezoterapija lica

  • Mezoterapija se smatra lekom za usporavanje procesa starenja, smanjenja i ublažavanja bora
  • Poboljšava cirkulaciju i dopremanje aktivnih sastojaka u kožu
  • Koža postaje glatka, elastična i mladalačkog izgleda
  • Najbolji odnos cena/kvalitet

Kontakt
Upoznajte nas

 

Šta je mezoterapija lica

Mezoterapija lica je savremena nehirurška metoda unošenja vitaminskih koktela i aktivnih supstanci u srednji sloj kože tj. mezoderm – po čemu je i dobila ime MEZOTERAPIJA. Vrste supstanci odredjujemo po strogo utvrdjenim pravilima, u zavisnosti od regije i vrste problema koji treba da tretiramo, stanja kože i efekta koji želimo da postignemo.

mezo

Kako funkcioniše tretman

Ovom metodom u mezoderm unosimo vitamine, hijaluronsku kiselinu, kolagen, aminokiseline, sredstva za poboljšavanje cirkulacije i dopremanje aktivnih sastojaka u kožu, koji daju koži glatkoću, elastičnost i mladalački izgled.

Kod zrele kože, mezoterapija se smatra lekom za usporavanje procesa starenja, smanjenja i ublažavanja bora, poboljšavanja tonusa i opšteg stanja kože lica, vrata i dekoltea. Mezoterapija lica podrazumeva ne samo tretman lica, već i vrata i dekoltea, kao i potiljak i gornju trećinu leđa.

Kada se radi tretman

Sa mezoterapijom lica bi trebalo početi od 30. godine, jer se tada već primećuju prve promene i znaci starenja. Posle mezoterapije lica ne bi trebalo da se vidi nijedna tačkica, niti modrica, ponekad samo blago crvenilo kod veoma osetljive kože. Ono što je važno pomenuti je to da prilikom ove terapije nema nikakvog osećaja bola.

Rezultati mezoterapije lica

Efekti mezoterapije su vidljivi već nakon prvog tretmana, koža je podmalđena, sjajnija i lepša. Broj tretmana zavisi od stanja kože, godina starosti, načina života, ishrane i od toga koliko često klijent posećuje svog kozmetičara, jer je mezoterapiju najbolje kombinovati sa drugim kozmetičkim procedurama.

Pogledajte slične tretmane

 

Za detalje o Mezoterapiji lica, trenutnim popustima i cenama, pošaljite poruku ili pozovite 011 / 240 45 45

Polja obeležena * su obavezna.