Celulit Ekspert - Eksperti za skidanje celulita, brzo mršavljenje i lepotu

Messopeel i svilene trepavice učiniće da se osetite kao boginja

Messopeel i svilene trepavice učiniće da se osetite kao boginja

Messopeel i svilene trepavice učiniće da se osetite kao boginja

Rešite se bora na licu Botoxom


CE_Svilene-trepavice-2-768x768

Novogodišnja akcija!

  • Svilene trepavice
  • Messopeel tretman

Kontakt
Upoznajte nas

 

Novogodišnje pripreme uveliko su počele, a mi imamo predlog kako da zablistate na vreme i učinite nešto fantastično za sebe. Povodom predstojećih praznika vaš Cellulite Expert Centar rešio je da vas, počev od 15. decembra, obraduje popustima za tretmane Messopeel (piling + mezoterapija) i svilenih trepavica koje ćete moći da iskoristite sve do Nove godine.

Messopeel je apsolutna nega kože koja podrazumeva piling tretman i mezoterapiju, prava blagodet nakon koje ćete zaista osetiti da je vaša koža napokon “prodisala”. Hemijski piling je najsavremeniji metod za čišćenje kože, koji se vrši pomoću alfa hidroksi kiselina (eng. AHA) koje se nalaze u prirodi ““ u voću, kiselom mleku i šećernoj trsci. Najpoznatija je glikolna kiselina, koja daje i najbolje piling rezultate jer ima najmanji molekul i najdublje prodire u kožu. Tretmani ovim kiselinama daju sigurne rezultate, bezbolni su i ne toksični za kožu.

Mezoterapija je savremena nehirurška metoda unošenja vitaminskih koktela i aktivnih supstanci u srednji sloj kože tj. mezoderm – po čemu je i dobila ime MEZOTERAPIJA. Vrste supstanci odredjujemo po strogo utvrdjenim pravilima, u zavisnosti od regije i vrste problema koji treba da tretiramo, stanja kože i efekta koji želimo da postignemo.

Efekti mezoterapije su vidljivi već nakon prvog tretmana, koža je podmalđena, sjajnija i lepša. Broj tretmana zavisi od stanja kože, godina starosti, načina života, ishrane i od toga koliko često klijent posećuje svog kozmetičara, jer je mezoterapiju najbolje kombinovati sa drugim kozmetičkim procedurama.

Messopeel-768x768

Novi metod produžavanja trepavica svilenim nitima daje vam onaj fini, zavodljiv pogled i tajanstven izgled, i dozvoljava da sa svojim sjajnim svilenim trepavicama plivate, sunčate se, tuširate se… namigujete… bez straha da ćete ih izgubiti. Jedino što treba da uradite je da ih, s vremena na vreme dogradite…

U čemu je novost i prednost svilenih trepavica u odnosu na prethodne metode:

  • Svaka nit se pojedinačno nadograđuje specijalnim lepkom na jednu prirodnu trepavicu, pa deluje savršeno prirodno.
  • Trepavice su dostupne u više boja i dužina, kako bi se sasvim stopile sa vašim prirodnim.
  • Tretman je bezbolan i traje između sat i dva, zavisno od broja trepavica koje se nadograđuju.
  • Važno je da znate i da na nadogradnju treba da dođete bez ikakve šminke, jer šminka otežava nanošenje vlakana, baš kao i bilo kakva krema koja se nanosi na očnu zonu i trepavice.
  • Vaše prirodne trepavice neće biti oštećene.
  • Na ove trepavice možete staviti maskaru, ali ne koristite vodootpornu za čije uklanjanje su potrebni uljni skidači šminke. Uostalom, nećete ni imati potrebu da stavljate maskaru!

 

 

Za informacije o tretmanu i trenutnim akcijama, pošaljite poruku ili pozovite 011 / 240 45 45

Polja obeležena * su obavezna.