Celulit Ekspert - Eksperti za skidanje celulita, brzo mršavljenje i lepotu

Exilis™ Elite

Exilis™ Elite

Exilis™ Elite

Exilis™ Elite


Exilis03-570x379

Zašto odabrati Exilis™ Elite

  • ExilisTM Elite je najbrži i najsnažniji uređaj za neinvazivne estetske tretmane
  • Izuzetno dobro topi masti zbog strogo kontrolisane simultane emisije monopolarne radiofrekvencije
  • Odlično zateže kožu radiofrekvencijom vezivnih tkiva i utiče na dejstvo kolagena

Kontakt
Upoznajte nas

 

Exilis™ Elite je najnovija generacija uređaja u svetu medicinske estetike i predstavlja alternativu liposukciji. ExilisTM Elite je najbrži i najsnažniji uređaj za neinvazivne estetske tretmane, a godine 2012. (Boston) i 2013. (London) proglašen je najboljim uređajem za neinvazivno tretiranje lica i tela!

Exilis topi masne naslage

Ključ delovanja leži u strogo kontrolisanoj simultanoj emisiji monopolarne radiofrekvencije, ultrazvuka i modula za hlađenje, kojim se osigurava delovanje na željenoj dubini tkiva, topljenje masnih naslaga i uništenje celulita.

exilis_25_original

Zadovoljstvo klijenata proističe iz činjenice da se u 4 tretmana može izgubiti od 4 do 15 cm obima. Kada je u pitanju broj tretmana, treba naglasiti da su individualne razlike prisutne, ali većina će videti razliku već nakon 2 ili 3 tretmana. Takođe je važno napraviti razliku između trenutne reakcije tkiva i krajnjeg rezultata – trenutni je odgovor prisutan odmah po tretmanu, a maksimalni učinak će nastupiti za 3 do 6 meseci!

BTL_Exilis

Sami tretmani traju od 30 do 45 minuta (zavisno od broja zona koje se tretiraju), u razmacima od 7 do 10 dana, najčešće u paketima od 4 do 6 tretmana, a cena tremana daleko je prihvatljvija u poređenju sa laserskim tretmanima.

Šta treba znati

Exilis tremanu mogu pristupiti svi, starosti od 20 do 70+ godina, pažnju jedino treba obratiti na pacijente sa metalnim implantantima u području koje se namerava tretirati (kolena, kukovi), trudnoće, dojenje, pacemaker, tumorna oboljenja.

Tretmani su bezbolni, i pre svega je normalan osećaj topline koji se stvara unutar tkiva, jer modul za hlađenje osigurava izostanak bilo kakvog neugodnog osećaja i čini Exilis sigurnim za sve tipove kože. Procedura je neinvazivna, tako da je u odnosu na konvencionalne metode uklanjanja masti ili celullita, bilo kakav rizik uveliko redukovan.

Bitno je spomenuti, održivost rezultata zavisi od prehrambenim navikama i opšteg životnog stila samog pacijenta.

Pogledajte slične tretmane

 

Za informacije o tretmanu i trenutnim akcijama, pošaljite poruku ili pozovite 011 / 240 45 45

Polja obeležena * su obavezna.