Celulit Ekspert - Eksperti za skidanje celulita, brzo mršavljenje i lepotu

Body progress

Body progress

Body progress

Body progress


bodyprogres

Zašto odabrati body progress

  • Estetski i funkcionalno poboljšava muskulaturu,
  • Zateže kožu
  • Redukuje celulit
  • Eliminiše zaostale tečnosti i štetne produkate metabolizma

Kontakt
Upoznajte nas

 

Body progress je jedna od najkompleksnijih terapija, sa unapređenim metodom udruženog dejstva tri različite fizikalne terapije!

BODY-8

Kako funkcioniše body progres tretman

Body progres se sastoji od 3 terapije i obuhvata:

  • Ultrazvuk terapija se sastoji u primeni ultrazvučne energije u svrhu lečenja. Ultrazvuk se često upotrebljava u fizikalnoj terapiji kod raznih disfunkcija mekog tkiva uključujući kontrakture zglobova, ožiljnog tkiva, upale tetiva, spazma mišića, degenerativnih promena na zglobovima, sportskih povreda i celulita. Delovanje ultrazvuka u terapijske svrhe je mehaničko, toplotno, fizikalno-hemijsko i biološko.
  • Mehaničko dejstvo koje obezbeđuje niskofrekfentna stuja, koja dovodi do ritmicke masaže kože, misića i vezivnog tkiva, čime se postiže ubrzanje cirkulacije, povećanje tonusa misića, topljenje masnoće (lipoliza), ubrzanje ćelijskog metabolizma, opsta relaksacija i ubrzavanje limfnog toka.
  • Infracrveni zraci aktiviraju metabolizam i tope celulit pomoću toplote. Svojstva infracrvenih zraka već duže vreme se koriste u medicinske i fizioterapeutske svrhe, a njihova primena pri estetskim tretmanima je novina koja omogućuje dobre rezultate, bez kontraindikacija. Oni prenose toplotu i prodiru duboko u tkivo i na taj način stimulišu metabolizam i poboljšavaju cirkulaciju. Toplota koja se prenosi pospešuje sagorevanje masnog tkiva.

Pogledajte video klip sa objašnjenjem

Pogledajte slične tretmane

 

Za dodatne informacije o tretmanu, trenutnim popustima i cenama, pošaljite poruku ili pozovite 011 / 240 45 45

Polja obeležena * su obavezna.