Celulit Ekspert - Eksperti za skidanje celulita, brzo mršavljenje i lepotu

AWT tretman

AWT tretman

AWT tretman

AWT


AWT

Zašto odabrati AWT

  • AWT tretmanom se ubrzava limfni protok
  • Poboljšava metabolizam i pospešuje razgradnja masti
  • Obnavlja prirodnu elastičnosti kože i vezivnog tkiva
  • Smanjuje obim u problematičnim područjima
  • Poboljšava metabolizam i pospešuje razgradnja masti

Kontakt
Upoznajte nas

 

AWT je skraćenica za Acousticc Wave Therapy ili na Srpskom – Terapija akustičnim talasima i ona služi za uklanjanje celulita.

Bilo da je celulit nastao kao posledica nepravilnog načina života, fizičke neaktivnosti ili stresa, on je danas jedan od najvećih problema savremene žene. Poslednja istraživanja pokazala su da danas nepoželjni izgled “pomorandžine kore” raznih stadijuma i na različitim delovima tela, ima oko 80 odsto ženske populacije.

Sa ovim problemom dame se bore na razne načine, a vodeća svetska pop ikona Madona, listi prioriteta za dobar izgled dodala je AWT, novu metodu uklanjanja celulita i oblikovanja tela, koji se koristi u više od 600 estetskih centara u svetu, a od nedavno i kod nas u Beogradu.

Kako funkcionište AWT

Na problematične regije (stomak, zadnjica, natkolenice, nadlaktice) deluje se kompresovanim vazduhom, celulit se razbija, a koža “pegla” po površini. Do ovakvog rešenja za uklanjanje celulita došlo se sasvim slučajno, jer se terapija akustičnim talasima, već godinama vrlo uspešno koristi u medicini za razbijanje kamena u bubregu (od 1980. godine) i kod tretiranja ortopedskih stanja i sportskih povreda – tetiva ili poremećaja mišića (od 1990. godine). Naime, dok su lečili sportiste lekari su uočili bolji izgled kože pacijentkinja i nestajanje celulita.

Opis tretmana

AWT tretman u proseku traje oko pola sata i jednostavan je – na deo tela zahvaćen celulitom nanosi se kontakt gel, kako bi se osiguralo pravilno uvođenje akustičnih talasa u telo bez gubitka energije i lagano se prelazi preko ugrožene (problematične) regije. Uz blago trenje, pacijent ima osećaj da se celulit “pegla”, poravnava ili najsuptilnije razbija, a rezultat je glatka koža, glago ružičaste, prirodne boje.

Ovo je bezbolna i neinvazivna metoda sa kojiom ćete konačno biti bez celulita i koja nema ograničenja u starosnim kategorijama pacijenata, pa je mogu primeniti i mladi, koji u sve većem broju imaju problem sa celulitom. U zavisnosti od stadijuma celulita, radi se šest do deset tretmana, sa razmacima tri do četiri dana. Studije u Švajcarskoj, Nemačkoj i Americi, pokazale su da je koža žena koje su radile tretman AWT elastičnija čak 110% !

AWT tretman bi trebalo da bude upotpunjen polučasovnim fizičkim vežbama, niskokaloričnom dijetom i unošenjem dva do tri litra tečnosti svakog dana, da bi se nagomilani toksini lakše izbacili iz organizma. Inače, ovo je prvi tretman za celulit stadijuma od prvog do trećeg koji daje efektivne i dugoročne rezultate. Više informacija o samom uređaju i tretmanu možete pročitati na zvaničnom AWT web sajtu

Pogledajte slične tretmane

 

Za detalje o AWTu, trenutnim popustima i cenama, pošaljite poruku ili pozovite 011 / 240 45 45

Polja obeležena * su obavezna.