Celulit Ekspert - Eksperti za skidanje celulita, brzo mršavljenje i lepotu

Akcijska ponuda za 14. Februar – Dan zaljubljenih

14-feb-prep

Akcijska ponuda za 14. Februar – Dan zaljubljenih

Celulit Ekspert je povodom Dana zaljubljenih pripremio specijalne pakete sa popustom za parove – izaberite 2 tretmana koja Vam se najviše dopadaju a platite samo jedan!

Na raspolaganju su tretmani lica ili tela koji Vam se najviše dopadnu, ukoliko imate bilo kakvih pitanja pozovite nas na 011 / 240 45 45.

Tretmani tela

14masazaDotaknite dubine crnog mora i potpuno se relaksirajte zajedno!

Promotivna cena tretmana za dve osobe je 3500 rsd.

Na raspolaganju su sledeća 4 tretmana:

FRIGITHALGO – Ovaj tretman je namenjen za mršavljenje i zatezanje. Njegovi posebni efekti su u oslobađanju retencije tečnosti iz organizma. Izaziva jako hlađenje perifernih delova ekstremiteteta, dovodeći do vazokonstrikcije krvnih sudova, čija je posledica smanjenje obima. Takođe se preporučuje u borbi protiv tvrdih lokalizovanih masnih naslaga, u područjima na stomaku i zadnjici.

BLATO – Ovaj luksuzni, eksfolijantni, remineralizirajući tretman sadrži kombinaciju prirodnih minerala morskog blata i morske soli. Savršena je dopuna u procesu mršavljenja i detoksikacije.

GUAM BLATO je prirodni ekstrat alge MARINE. Pomaže da se ukloni 25% masnoće i celulita. Omogućava detoksikaciju tela, daje neophodnu energiju i bogat je vitaminima, mineralima i oligoelementima. Stimuliše endokrine žlezde koje usporavaju proces starenja.

THALGOMINCE LC 24 – Tretman za najbržu razgradnju masnih ćelija. Aktivni sastojci proizvoda koji se nanose na kožu u toku tretmana su:

Tretmani lica

14liceKraljevski tretman za reparaciju kože lica

Promotivna cena tretmana za dve osobe je 3000 rsd.

Koža koja izgleda umorno, bez sjaja uz osećaj zatezanja, ukazuje na nedostatak vlage. Zbog svega toga postoje posebni tretmani i preparati koji popunjavaju rezerve vlage i neguju osetljive zone oko očiju i usana.

Tretman se izvodi preparatima biljnog porekla koji hrane kožu dubinski, regenerišu ćelije, usporavaju pojavu bora, povećavaju moć upijanja seruma i krema za svakodnevnu negu. Za ovaj tretman se koristi maslinovo ulje (tečno zlato), vitamini, minerali, proteini i antioksidanti imaju izuzetan anti-age efekat na kožu i njen metabolizam.

Efekat koji se postiže ovim tretmanom:
• Ulepšavanje teksture kože, vraćanje elastičnosti i stvaranje baršunastog izgleda,
• Prevencija za prve bore,
• Regeneracija i revitalizacija,
• Jačanje tonusa kože i detoksikacija.

Tretman je individualno prilagođen svakom tipu kože i veoma je prijatan, a efekti su vidljivi odmah!

Za konsultacije i rezervaciju pozovite 011/240-45-45 ili nam pošaljite poruku